ÁrKözPont jatek termékkereső


Beautymommy bamboo szülés utáni haskötő m - feketeBeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő M - fekete Segít a mamának, hogy a hasi felület hamarabb regenerálódjon a kisbaba születése után. BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő M - fekete Abszolút természetes, hiszen 90%-ban bambusz, 10%-ban elasztán anyaggal lett előállítva a kismama teljes kényelmére szabva. A szülés után a sejtek hamarabb regenerálódnak. A haskötő csökkenti a bőr gyógyulási folyamata közben fellépő fájdalmakat. A haskötő olyan kialakítással készült, hogy a ruha alatt észrevétlenül, s kényelmesen hordható. Mérete állítható. 3 méretben kapható, figyelembe véve azt, hogy a kismama szülés utáni hasi mérete mekkora. Figyelem: csak kézzel mosható, tisztítható!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Beautymommy bamboo szülés utáni haskötő m - fekete (Ruházat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Beautymommy bamboo szülés utáni haskötő m - fekete árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Beautymommy bamboo szülés utáni haskötő m - fekete árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Beautymommy bamboo szülés utáni haskötő m - fekete (Ruházat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő L - fekete Segít a mamának, hogy a hasi felület hamarabb regenerálódjon a kisbaba születése után. BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő L - fekete Abszolút természetes, hiszen 90%-ban bambusz, 10%-ban elasztán anyaggal lett előállítva a kismama teljes kényelmére szabva. A szülés után a sejtek hamarabb regenerálódnak. A haskötő csökkenti a bőr gyógyulási folyamata közben fellépő fájdalmakat. A haskötő olyan kialakítással készült, hogy a ruha alatt észrevétlenül, s kényelmesen hordható. Mérete állítható. 3 méretben kapható, figyelembe véve azt, hogy a kismama szülés utáni hasi mérete mekkora. Figyelem: csak kézzel mosható, tisztítható! BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő S - fekete Segít a mamának, hogy a hasi felület hamarabb regenerálódjon a kisbaba születése után. BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő S - fekete Abszolút természetes, hiszen 90%-ban bambusz, 10%-ban elasztán anyaggal lett előállítva a kismama teljes kényelmére szabva. A szülés után a sejtek hamarabb regenerálódnak. A haskötő csökkenti a bőr gyógyulási folyamata közben fellépő fájdalmakat. A haskötő olyan kialakítással készült, hogy a ruha alatt észrevétlenül, s kényelmesen hordható. Mérete állítható. 3 méretben kapható, figyelembe véve azt, hogy a kismama szülés utáni hasi mérete mekkora. Figyelem: csak kézzel mosható, tisztítható! BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő M - fekete Segít a mamának, hogy a hasi felület hamarabb regenerálódjon a kisbaba születése után. BeautyMommy Bamboo szülés utáni haskötő M - fekete Abszolút természetes, hiszen 90%-ban bambusz, 10%-ban elasztán anyaggal lett előállítva a kismama teljes kényelmére szabva. A szülés után a sejtek hamarabb regenerálódnak. A haskötő csökkenti a bőr gyógyulási folyamata közben fellépő fájdalmakat. A haskötő olyan kialakítással készült, hogy a ruha alatt észrevétlenül, s kényelmesen hordható. Mérete állítható. 3 méretben kapható, figyelembe véve azt, hogy a kismama szülés utáni hasi mérete mekkora. Figyelem: csak kézzel mosható, tisztítható!