ÁrKözPont jatek termékkereső


Babyono haskötő, xsBabyOno haskötő A haskötő, a terhességet követő megnyúlt has gyenge izomzatát erősíti meg újra. BabyOno haskötő A használatával hamarabb visszanyerheted régi alakodat! Jellemzői: - Anyaga: rugalmas bordás gumi - tépőzárral záródik és állítható a mérete - jó szellőzéssel - 40°C-os vízben mosható - Fehér színben kapható Fontos: - Méretének megállapításához kb.10 cm-rel kisebbet válassz a szülés előtti has körfogathoz képest. - Vidd magaddal már a kórházba is! (használatát egyeztesd orvosoddal)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Babyono haskötő, xs (Ruházat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Babyono haskötő, xs árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Babyono haskötő, xs árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Babyono haskötő, xs (Ruházat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

BabyOno haskötő, L A haskötő, a terhességet követő megnyúlt has gyenge izomzatát erősíti meg újra. BabyOno haskötő, L A használatával hamarabb visszanyerheted régi alakodat! Jellemzői: - Anyaga: rugalmas bordás gumi - tépőzárral záródik és állítható a mérete - jó szellőzéssel - 40°C-os vízben mosható - Fehér színben kapható Fontos: - Méretének megállapításához kb.10 cm-rel kisebbet válassz a szülés előtti has körfogathoz képest. - Vidd magaddal már a kórházba is! (használatát egyeztesd orvosoddal) BabyOno haskötő, XXL A haskötő, a terhességet követő megnyúlt has gyenge izomzatát erősíti meg újra. BabyOno haskötő, XXL A használatával hamarabb visszanyerheted régi alakodat! Jellemzői: - Anyaga: rugalmas bordás gumi - tépőzárral záródik és állítható a mérete - jó szellőzéssel - 40°C-os vízben mosható - Fehér színben kapható Fontos: - Méretének megállapításához kb.10 cm-rel kisebbet válassz a szülés előtti has körfogathoz képest. - Vidd magaddal már a kórházba is! (használatát egyeztesd orvosoddal) BabyOno haskötő, XL A haskötő, a terhességet követő megnyúlt has gyenge izomzatát erősíti meg újra. BabyOno haskötő, XL A használatával hamarabb visszanyerheted régi alakodat! Jellemzői: - Anyaga: rugalmas bordás gumi - tépőzárral záródik és állítható a mérete - jó szellőzéssel - 40°C-os vízben mosható - Fehér színben kapható Fontos: - Méretének megállapításához kb.10 cm-rel kisebbet válassz a szülés előtti has körfogathoz képest. - Vidd magaddal már a kórházba is! (használatát egyeztesd orvosoddal) BabyOno haskötő A haskötő, a terhességet követő megnyúlt has gyenge izomzatát erősíti meg újra. BabyOno haskötő A használatával hamarabb visszanyerheted régi alakodat! Jellemzői: - Anyaga: rugalmas bordás gumi - tépőzárral záródik és állítható a mérete - jó szellőzéssel - 40°C-os vízben mosható - Fehér színben kapható Fontos: - Méretének megállapításához kb.10 cm-rel kisebbet válassz a szülés előtti has körfogathoz képest. - Vidd magaddal már a kórházba is! (használatát egyeztesd orvosoddal)