ÁrKözPont jatek termékkereső


Chicco eldobható alsó 4db-os 48-50-igChicco Eldobható alsó 4db-os 48-50-ig Puha, higiénikus, nem szőtt anyagból ÚJDONSÁG! Chicco Eldobható alsó 4db-os 48-50-ig Chicco Antistress szülés utáni egyszerhasználatos alsók a maximális komfort érdekében. Az eldobható alsók puha és higiénikus anyagból készülnek, ideálisak a kórházi napokra és a hazaengedés idején, főként varratok és császárszülés esetén. Kialakítása illik a női egészségügyi betétekhez, eldobható és emiatt nagyon praktikus, higiénikus és kényelmes. Méretek: Méret:: 48-50-ig (4-es)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Chicco eldobható alsó 4db-os 48-50-ig (Ruházat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Chicco eldobható alsó 4db-os 48-50-ig árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Chicco eldobható alsó 4db-os 48-50-ig árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Chicco eldobható alsó 4db-os 48-50-ig (Ruházat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Chicco Eldobható alsó 4db-os Puha, higiénikus, nem szőtt anyagból ÚJDONSÁG! Chicco Eldobható alsó 4db-os Chicco Antistress szülés utáni egyszerhasználatos alsók a maximális komfort érdekében. Az eldobható alsók puha és higiénikus anyagból készülnek, ideálisak a kórházi napokra és a hazaengedés idején, főként varratok és császárszülés esetén. Kialakítása illik a női egészségügyi betétekhez, eldobható és emiatt nagyon praktikus, higiénikus és kényelmes. Méretek: Méret:: 44-46-ig (3-as)