ÁrKözPont jatek termékkereső


Blood rage társasjátékA Blood Rage társasjátékban a játékosok saját viking klánjukat irányítva igyekeznek minél nagyobb dicsőségre szert tenni, még mielőtt a Ragnarök végleg elpusztítja a világot. Teljesítsd az istenek küldetéseit, és jutalmad nem marad el A Blood Rage egy izgalmas stratégiai társasjáték a nagyobb korosztály számára Tartalma: 1 db játéktábla, 1 db korszaksáv tábla, 1 db Valhalla tábla, 4 db klántábla, 102 db kártya, jelölők, 4x10 db klán figura, 44 db kis műanyag talp, 8 db nagy műanyag talp, 5+4 db Szörnyfigura és egy játékszabály. 14 lves kortól ajánlott 2-4 játékos részére.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Blood rage társasjáték (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Blood rage társasjáték árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Blood rage társasjáték árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Blood rage társasjáték (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.