ÁrKözPont jatek termékkereső

Jenga classic társasjáték

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Jenga classic társasjáték

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Jenga classic társasjátékKlasszikus építkező társasjáték az egész családnak! A Jenga Classic társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jenga classic társasjáték (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jenga classic társasjáték árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jenga classic társasjáték árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jenga classic társasjáték (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Klasszikus építkező társasjáték az egész családnak! A Jenga Classic társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd!Klasszikus építkező társasjáték az egész családnak! A Jenga Classic társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd!