ÁrKözPont jatek termékkereső


Társasjáték pizsihősök conector junior educa 40 kártyalappal, 200 kérdéssel és intelligens tollalA Pizsihősök Conector Junior társasjáték magában foglalja a Conector Junior kedvelt játékot és a Piszihősök mesét. Az Educa spanyol gyártó társasjátéka gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Praktikus méretének köszönhetően a gyerekek bárhová magukkal vihetik. A csomagolásban az intelligens toll mellett, 40 db 200 kérdést megjelenítő kártyalapot és egy interaktív táblát találunk. A gyerekek feladata a toll segítségével megjelölni a helyes választ
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Társasjáték pizsihősök conector junior educa 40 kártyalappal, 200 kérdéssel és intelligens tollal (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Társasjáték pizsihősök conector junior educa 40 kártyalappal, 200 kérdéssel és intelligens tollal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Társasjáték pizsihősök conector junior educa 40 kártyalappal, 200 kérdéssel és intelligens tollal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Társasjáték pizsihősök conector junior educa 40 kártyalappal, 200 kérdéssel és intelligens tollal (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.