ÁrKözPont jatek termékkereső


Társasjáték mickey and the roadster racers conector junior educa 40 kártyalap és 200 kérdés és intelligens tollTársasjáték Conector Mickey and the roadster racers egy csodálatos gyermek társasjáték, mely már 3 éves kortól ajánlott a kicsiknek. A társasjátékot Mickey egér személye ihlette. Fő részét a játéknak 40 játszókártya alkotja Disney hősök képével díszítve. Tartozik a játékhoz 200 kérdés is, melyek segítségével a kicsik sokat tanulhatnak. A Conector játék lényege a játékos tanulás és logikus gondolkodás fejlesztése. A gyerekek párosítják az egyes képeket a megadott kérdésekkel. Conector társasjáték kiváló elfoglaltságot nyújt majd a kicsiknek, játékos módon fejlődnek képességeik, ezért is minél hamarabb ajándékozza meg csemetéjét a menő játékkal. A csomagolásban LED intelligens toll is található, melynek segítségével a képeket kell összekötni. Ha a válasz helyes, akkor zölden világít, ha nem sikerült a párosítás, akkor pirosan. Ez a nagyszerű társasjáték ösztönzi a kicsiket új ismeretek elsajátítására. Modern és attraktív dizájnban tetszeleg, mely kislányok és kisfiúk figylmét egyaránt leköti. Társasjáték kompakt méretekkel rendelkezik, könnyen magukkal vihetik a gyerkőcök kirándulásokra, nyaralásokra, bármikor jó szórakozást nyújt számukra a társasjáték. Társasjáték ráeszméli a csöp...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Társasjáték mickey and the roadster racers conector junior educa 40 kártyalap és 200 kérdés és intelligens toll (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Társasjáték mickey and the roadster racers conector junior educa 40 kártyalap és 200 kérdés és intelligens toll árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Társasjáték mickey and the roadster racers conector junior educa 40 kártyalap és 200 kérdés és intelligens toll árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Társasjáték mickey and the roadster racers conector junior educa 40 kártyalap és 200 kérdés és intelligens toll (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Társasjáték Conector Mickey and the roadster racers egy csodálatos gyermek társasjáték, mely már 3 éves kortól ajánlott a kicsiknek. A társasjátékot Mickey egér személye ihlette. Fő részét a játéknak 40 játszókártya alkotja Disney hősök képével díszítve. Tartozik a játékhoz 200 kérdés is, melyek segítségével a kicsik sokat tanulhatnak. A Conector játék lényege a játékos tanulás és logikus gondolkodás fejlesztése. A gyerekek párosítják az egyes képeket a megadott kérdésekkel. Conector társasjáték kiváló elfoglaltságot nyújt majd a kicsiknek, játékos módon fejlődnek képességeik, ezért is minél hamarabb ajándékozza meg csemetéjét a menő játékkal. A csomagolásban LED intelligens toll is található, melynek segítségével a képeket kell összekötni. Ha a válasz helyes, akkor zölden világít, ha nem sikerült a párosítás, akkor pirosan. Ez a nagyszerű társasjáték ösztönzi a kicsiket új ismeretek elsajátítására. Modern és attraktív dizájnban tetszeleg, mely kislányok és kisfiúk figylmét egyaránt leköti. Társasjáték kompakt méretekkel rendelkezik, könnyen magukkal vihetik a gyerkőcök kirándulásokra, nyaralásokra, bármikor jó szórakozást nyújt számukra a társasjáték. Társasjáték ráeszméli a csöppségeket az alapvető ismeretekre, mint az alakzatok, színek, számok ismerete, logika és párosítás gyakorlására. A spanyol Educa minőségi gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak.  A cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az oktatójátékok segítenek sokoldalúan fejlődni gyermekének, ezért szerezze be ezt a játékot kisgyermekének. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész családnak. Mivel a társasjáték angol nyelvű, így játék közben bővül a kicsik szókincse idegen nyelven.