ÁrKözPont szerszam termékkereső
Mi az ÁrKözPont?
Kategorizált termékkeresőnk közvetítő a vásárlók és webáruháza között, segítségével jelentősen növelheti webáruháza látogatottságát és forgalmát.

Rendszerünk automatizált frissítési mechanizmusának köszönhetően az Ön webáruházában egyszer szükséges a szinkronizáció technikai feltételeit megteremteni (csv vagy xml export). Amennyiben ez nem megoldható, saját webáruház elemző szoftverünk is képes beolvasni összes termékét, anélkül, hogy Önnek bármilyen módosítást végre kellene hajtania! Ezt követően programunk időközönként automatikusan beolvassa webáruházának tartalmát, így folyamatosan aktuális információkkal látja el az érdeklődőket.Mennyibe kerül?
Termékeit ingyenesen jelenítjük meg, pénzbe csak az Ön webáruházába történő eljutás - azaz az egyedi átkattintás - kerül, melynek díja nettó 8-12 Ft között mozog, a feltöltés összegétől függően. Egy számítógépről hetente csak egy kattintást számol el rendszerünk, így Ön nem fizet többször egy érdeklődőért, ha az több ajánlatát is megtekinti.


Az egyenleget minden jóváhagyott érdeklődő részére virtuális 5.000 Ft-tal ingyenesen feltöltjük!
Jóváhagyás feltétele, hogy a webáruház termékpalettája illeszkedik a keresők profiljába, a termékszám eléri a minimum 100 fajta terméket, ill. a webáruház üzemeltetője vállalja szolgáltatásunk logójának elhelyezését.
Regisztráció
A keresőben történő megjelenéshez, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot.
Cégnév:
E-mail cím:
E-mail cím újra:
Webáruház címe:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:
Árlista / adatbázis export típusa:
Árlista / adatbázis export elérése:
Egyéb üzenet, megjegyzés, kérdés:
Elolvastam és elfogadom az ÁSzF-et