ÁrKözPont szerszam termékkereső


Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray - 0.5 liter - színtelenMinden kezelt és kezeletlen fából készült bútorra. Használata nem helyettesíti a kertibútor olajjal történő rendszeres kezelést, ehhez a Sadolin olajat javasoljuk.Távolítsa el a szilárd szennyeződéseket. Permetezze egyenletes, vékony rétegben a fa felületére az ápolószert és hagyja rövid ideig állni (2-3 perc) állni. Ezután puha, nem szöszölő ruhával törölje át a felületet. Ha szükséges ismételje meg a műveletet. A felület használatra kész nem szükséges vízzel lemosni. Tárolása +5 és +30 C között. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 60 hónap. Gyártási idő a csomagoláson található, a gyártási szám 2-7. számjegye (hónap, nap, év).
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray - 0.5 liter - színtelen (Festék, vakolat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray - 0.5 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray - 0.5 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sadolin kertibútor ápoló és tisztító spray - 0.5 liter - színtelen (Festék, vakolat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.