ÁrKözPont szerszam termékkereső


Temperöntvény csavaros gyorsszorító  TPN-BE 300/120 Bessey TPN30S12BE  fesztáv: 300 mm  visszavonás: 120 mm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Temperöntvény csavaros gyorsszorító TPN-BE 300/120 Bessey TPN30S12BE fesztáv: 300 mm visszavonás: 120 mm (Szorító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Temperöntvény csavaros gyorsszorító TPN-BE 300/120 Bessey TPN30S12BE fesztáv: 300 mm visszavonás: 120 mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Temperöntvény csavaros gyorsszorító TPN-BE 300/120 Bessey TPN30S12BE fesztáv: 300 mm visszavonás: 120 mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Temperöntvény csavaros gyorsszorító TPN-BE 300/120 Bessey TPN30S12BE fesztáv: 300 mm visszavonás: 120 mm (Szorító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Wolfcraft SZ 120/300 csavaros szorító Hagyományos menetes vagy más néven csavaros szorító. Az ergonomikusan kialakított és számos újítást tartalmazó Wolfcraft szorító minden szorítási munkálathoz kiváló termék. Optimális erőátvitel fejthető ki a horganyzott orsón és egy kézre álló, csúszásmentes felületű markolaton keresztül. Gyakorlatban ragasztási munkák esetén nyújt nagy segítséget, mivel egy új fejlesztésű fejszerkezetnek köszönhetően a szorító hátára fektetve 90 fokban tartja az anyagot és a kialakított lábakon állva stabilan tartja a munkadarabot. A felső karon található egy biztonsági talp a csúszás és az anyagsérülés megakadályozása érdekében. A szár kiváló minőségű, horganyzott és üreges kialakítású, így nem hajlik meg még nagy nyílásnál sem, és a rovátkolásnak köszönhetően nem fog megcsúszni rajta a mozgókar. fej méret: 120 mm szorítási méret: max. 300 mm karok anyaga: speciális préselt cinköntvény, melynek eredményeképpen igazán tartós és ellenálló, még nagyon erő hatására sem hajlik meg biztonsági talpak és az önbeálló talpkorong anyaga: üvegszállal erősített műanyag, mely nem karcolja a munkadarabot, mégis ellenáll a nagy nyomásnak szár anyaga: horganyzott acél m