ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gardena ágyáskeret 15cm x 9m tekercs, barna 0532-20Gardena vásárlás, rendelésA minőségi műanyagból készülő GARDENA ágyáskerettel tiszta ágyásszegélyek alakíthatók ki. A tiszta szegéllyel megakadályozható az elburjánzás és a gyökerek elterjedése. A tekercs 9 méter hosszú, és 15 cm magas.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gardena ágyáskeret 15cm x 9m tekercs, barna 0532-20 (Talajművelő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gardena ágyáskeret 15cm x 9m tekercs, barna 0532-20 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gardena ágyáskeret 15cm x 9m tekercs, barna 0532-20 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gardena ágyáskeret 15cm x 9m tekercs, barna 0532-20 (Talajművelő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A minőségi műanyagból készülő GARDENA ágyáskerettel tiszta ágyásszegélyek alakíthatók ki. A tiszta szegéllyel megakadályozható az elburjánzás és a gyökerek elterjedése. A tekercs 9 méter hosszú, és 15 cm magas.