ÁrKözPont szerszam termékkereső


Átmérő: 38 mm Hossz: méretre vágva Az ár 1 m-re vonatkozik. A kívánt hosszt kérem a rendelésnél megadni!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szivattyútömlő, spirálmerevítésű (38mm), folyóméter (900491) (Szivattyú kellék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szivattyútömlő, spirálmerevítésű (38mm), folyóméter (900491) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szivattyútömlő, spirálmerevítésű (38mm), folyóméter (900491) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szivattyútömlő, spirálmerevítésű (38mm), folyóméter (900491) (Szivattyú kellék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Olyan szivattyĂşk szĂ­vĂł oldalára ajánljuk, amelyek vákummal szĂ­vják fel a vizet. PVC-bĹ‘l kĂ©szĂĽlt, kemĂ©ny ĂĽtĂ©sállĂł spirállal erĹ‘sĂ­tett tömlĹ‘. A spirál merevĂ­tĂ©s megakadályozza a deformálĂłdását. Sima belsĹ‘ felĂĽlet, átlátszĂł fal. Ă–ntözĂ©shez Ă©s a mezĹ‘gazdaságban használatos, könnyű terhelĂ©st jelentĹ‘ termĂ©kek (pĂ©ldául műtrágya, növĂ©nyvĂ©dĹ‘szerek) szállĂ­tásához. szivattyĂştömlĹ‘, spirálmerevĂ­tĂ©sű; 1,5coll (36mm), folyĂłmĂ©terszivattyútömlő, spirálmerevítésű; 1,5coll (36mm), folyóméterÁtmérő: 38 mm Hossz: méretre vágva Az ár 1 m-re vonatkozik. A kívánt hosszt kérem a rendelésnél megadni!