ÁrKözPont szerszam termékkereső


Super line damil 2,4mm/343 m négyszög Profi és hobbi f űkaszákhoz. A Super Line -Hagyományos- damil kiváló min őségű egykomponensű damil, mely kemény és rugalmas, tartós és gazdaságos így elégítve ki a profi és hobbi felhasználók igényeit. Hossz: 343 m Átmérő: 2,4 mm Keresztmetszet: négyszög (A kép csak illusztráció, nem a termék képe)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Super line damil 2,4mm/343 m négyszög (Fűnyíró kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Super line damil 2,4mm/343 m négyszög árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Super line damil 2,4mm/343 m négyszög árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Super line damil 2,4mm/343 m négyszög (Fűnyíró kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Profi és hobbi fűkaszákhoz. Hossz: 283 m Átmérő: 2,7 mm Keresztmetszet: négyszög (A kép csak illusztráció, nem a termékről készült) A Super Line -Hagyományos- damil kiváló minőségű egykomponensű damil, mely kemény és rugalmas, tartós és gazdaságos így elégítve ki a profi és hobbi felhasználók igényeit. Profi és hobbi fűkaszákhoz. Hossz: 220 m Átmérő: 3,0 mm Keresztmetszet: négyszög (A kép csak illusztráció, nem a termékről készült) A Super Line -Hagyományos- damil kiváló minőségű egykomponensű damil, mely kemény és rugalmas, tartós és gazdaságos így elégítve ki a profi és hobbi felhasználók igényeit.