ÁrKözPont szerszam termékkeresőMegosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm 25 m (Fűnyíró kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm 25 m árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm 25 m árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm 25 m (Fűnyíró kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Hobbi szegĂ©lynyĂ­rĂłkhoz,fűkaszákhoz. A Csavart (zajcsökkentett) damil kĂĽlönleges aerodinamikai tulajdonságainak köszönhetĹ‘en kiválĂł lĂ©gellenállási mutatĂłkkal rendelkezik, mely számos elĹ‘nyt biztosĂ­t a damil használĂłjának. Az Ăşj környezetvĂ©delmi szabványok Ăşjabb Ă©s Ăşjabb kihĂ­vások elĂ© állĂ­tják a fűkaszák/szegĂ©lynyĂ­rĂłk gyártĂłit. A csavart damil a gyártĂłk elvárásainak megfelelĹ‘en lett kifejlesztve. Számos Ă©s megismĂ©telt tesz során bebizonyosodott, hogy a csavart damil használatakor - az alacsonyabb lĂ©gellenállás miatt - a motor alacsonyabb fordulatszámon működik.Kivitel : szögletesVastagság : 2,4 mmKiszerelés : 20 folyóméteres tekercs, akasztóvalCikkszám : 111630