ÁrKözPont szerszam termékkereső


Verto vásárlás, rendelésA VERTO 2800 W kerti porszívó kiseprő, elszívó és levél aprító funkciókkal rendelkezik. Száraz kerti hulladékok, például levelek eltávolítását szolgálja. A hulladék felaprító funkcióval az eltávolított hulladék térfogata akár a tizedére csökkenhet, valamint meghosszabbodik a zsák cseréjéig lehetséges munkaidő. A 2800 W teljesítményű motor biztosítja a hulladékok gyors és könnyű eltávolítását. A porszívó ezen túlmenően az üzemmód (kiseprés/elszívás) gyors átkapcsolását segítő, kényelmes kapcsolóval rendelkezik. A 40 l űrtartalmú tartós textil zsák a gyors kiürítést lehetővé tévő cipzárral rendelkezik. Az európai biztonsági standardoknak való megfelelőséget a CE tanúsítvány biztosítja. A VERTO márka elektromos szerszámokat és tartozékokat kínál minden ezermester számára.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lombszívó verto 52g500 2800 w, 40 l-es gyűjtőzsák (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lombszívó verto 52g500 2800 w, 40 l-es gyűjtőzsák árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lombszívó verto 52g500 2800 w, 40 l-es gyűjtőzsák árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lombszívó verto 52g500 2800 w, 40 l-es gyűjtőzsák (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.