ÁrKözPont szerszam termékkereső


Verto vásárlás, rendelésA VERTO 380 W teljesítményű excentercsiszoló (kat. sz. 51G750) egy praktikus és kényelmesen használható szerszám. A csiszolótalpa 125 mm átmérőjű. Lakkborítású fa és fém munkadarabok felületi csiszolására, valamint polírozásra, rozsdaeltávolításra szolgál. Integrált porelszívó rendszerrel rendelkezik, a kényelmes, állítható helyzetű markolata van, és fel van szerelve a folyamatos üzemet lehetővé tevő indítókapcsoló reteszeléssel is. A CE tanúsítvány igazolja az európai biztonsági normáknak való megfelelést. A VERTO márka ajánlata elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat tartalmaz az ezermesterek számára.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Excentercsiszoló verto 51g750 380w (Excentercsiszoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Excentercsiszoló verto 51g750 380w árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Excentercsiszoló verto 51g750 380w árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Excentercsiszoló verto 51g750 380w (Excentercsiszoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.