ÁrKözPont szerszam termékkereső


Letapadásgátló hegesztő spray akció .cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt} .csEA12C8D5{color:#222222;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:9pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .cs9493839A{color:#222222;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:9pt;font-weight:normal;font-style:normal;} .csE4641BA{color:#FF0000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:9pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .cs1B16EEB5{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:11pt;font-weight:normal;font-style:normal;} Tulajdonságai: Szilikon-, viasz Ă©s oldĂłszermentes letapadásgátlĂł folyadĂ©k. Alkalmas fogyĂłelektrĂłdás Ă©s vĂ©dĹ‘gázas hegesztĂ©si eljárásokhoz. MegbĂ­zhatĂłan vĂ©di a gázterelĹ‘t Ă©s az áramátadĂłt, valamint a munkadarabot a hegesztĂ©si fröcskölĂ©s ellen, továbbá a hegesztĂ©si szerszámok is tiszták maradnak. A hatĂłanyag nem mĂ©rgezĹ‘, nem fejleszt kártĂ©kony gázokat Ă©s a bĹ‘rre is veszĂ©lytelen. A festĂ©kbevonatokat nem támadja meg. VĂ­zmentes filmrĂ©teget kĂ©pez, ezáltal magas hegesztĂ©si minĹ‘sĂ©get Ă©rhetĂĽnk el. Növeli a munkavĂ©gzĂ©s hatĂ©konyságát, idĹ‘t takarĂ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Letapadásgátló hegesztő spray akció (Hegesztőkellék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Letapadásgátló hegesztő spray akció árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Letapadásgátló hegesztő spray akció árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Letapadásgátló hegesztő spray akció (Hegesztőkellék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt} .csEA12C8D5{color:#222222;background-color:transparent;font-family:Arial;font -size:9pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .cs9493839A{color:#222222;background-color:transparent;font-family:Arial;font -size:9pt;font-weight:normal;font-style:normal;} .csE4641BA{color:#FF0000;background-color:transparent;font-family:Arial;font- size:9pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .cs1B16EEB5{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;fo nt-size:11pt;font-weight:normal;font-style:normal;} Tulajdonságai: Szilikon-, viasz Ă©s oldĂłszermentes letapadásgátlĂł folyadĂ©k. Alkalmas fogyĂłelektrĂłdás Ă©s vĂ©dĹ‘gázas hegesztĂ©si eljárásokhoz. MegbĂ­zhatĂłan vĂ©di a gázterelĹ‘t Ă©s az áramátadĂłt, valamint a munkadarabot a hegesztĂ©si fröcskölĂ©s ellen, továbbá a hegesztĂ©si szerszámok is tiszták maradnak. A hatĂłanyag nem mĂ©rgezĹ‘, nem fejleszt kártĂ©kony gázokat Ă©s a bĹ‘rre is veszĂ©lytelen. A festĂ©kbevonatokat nem támadja meg. VĂ­zmentes filmrĂ©teget kĂ©pez, ezáltal magas hegesztĂ©si minĹ‘sĂ©get Ă©rhetĂĽnk el. Növeli a munkavĂ©gzĂ©s hatĂ©konyságát, idĹ‘t takarĂ­t meg az utĂłmunkálatok csökkentĂ©sĂ©vel, illetve elhagyásával. VĂ©di a fĂ©m felĂĽletĂ©t, alkalmas acĂ©lra, rozsdamentes acĂ©lra Ă©s alumĂ­niumra. Felhasználás: A felĂĽlet legyen tiszta, száraz, por-, olaj- Ă©s zsĂ­rmentes.A flakont alaposan /kb. 1 percig/ fel kell rázni Ă©s 20-30 cm-rĹ‘l a vĂ©dendĹ‘ felĂĽletre kell permetezni. Figyelem! A kĂ©szĂĽlĂ©kben tĂşlnyomás uralkodik!Felnyitni, ĂĽtögetni, felszĂşrni, 50 °C feletti hĹ‘mĂ©rsĂ©kletnek, napfĂ©nynek, sugárzĂł hĹ‘ hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni mĂ©g ĂĽres állapotban is tilos!TűzforrástĂłl távol tartandĂł, használata közben tilos a dohányzás! Tilos nyĂ­lt lángra vagy bármilyen izzĂł anyagra permetezni! Gyermekek kezĂ©be nem kerĂĽlhet! Szavatosság: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -5 °C Ă©s +30 °C között tárolva 24 hĂłnap.Gyártási idĹ‘: a flakon nyakán feltĂĽntetve (Ă©v, hĂ©t)Származási hely: EU H222 RendkĂ­vĂĽl tűzveszĂ©lyes aeroszol. P102 GyermekektĹ‘l elzárva tartandĂł. P210 HĹ‘tĹ‘l/szikrátĂłl/nyĂ­lt lángtĂłl/€¦/forrĂł felĂĽletektĹ‘l távol tartandĂł. Tilos a dohányzás. P403 JĂłl szellĹ‘zĹ‘ helyen tárolandĂł.