ÁrKözPont szerszam termékkereső


A kert és egyéb zöld helyek elengedhetetlen kelléke a szép zöld gyep.Kevés munkával és odaadással és főleg a fűmag elvetésével legyen önnek is füves kertje.Felújító fűmagkeverék Gyeptelepítések tavaszi és nyár végi pótlására, felújítására alkalmas fűmag. A keverék összetétele Angol perje (Lolium perenne) 100 %Kiszerelés: 1 kg-os zacskóbanMinőségi tanúsítvány ISO 90001:2008 szerint
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Felújító fűmag keverék 1 kg/35m2 - kikopott füves területnek a felújítására és a gyep sűrítésére - hobby garden - (Vetőmag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Felújító fűmag keverék 1 kg/35m2 - kikopott füves területnek a felújítására és a gyep sűrítésére - hobby garden - árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Felújító fűmag keverék 1 kg/35m2 - kikopott füves területnek a felújítására és a gyep sűrítésére - hobby garden - árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Felújító fűmag keverék 1 kg/35m2 - kikopott füves területnek a felújítására és a gyep sűrítésére - hobby garden - (Vetőmag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.