ÁrKözPont szerszam termékkereső


Pontheg.lefúró d 6 hsse+redx m2901KĂ©t összehegesztett lemez közĂĽl a felsĹ‘t átfĂşrja az alsĂł lemez roncsolása nĂ©lkĂĽl. A hĹ‘- Ă©s kopásállĂł CarboTiNbevonattal nagy szilárdságĂş acĂ©llemezhez is alkalmas.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pontheg.lefúró d 6 hsse+redx m2901 (Fúrószár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pontheg.lefúró d 6 hsse+redx m2901 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pontheg.lefúró d 6 hsse+redx m2901 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pontheg.lefúró d 6 hsse+redx m2901 (Fúrószár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Két összehegesztett lemez közül a felsőt átfúrja az alsó lemez roncsolása nélkül. A kobaltos gyorsacél fúró hagyományos fúrógépbe fogva professzionális használatra való ötvözött acéllemezhez. Ponthegesztés lefúráshoz pneumatikus ponthegesztés-lefúró gépbe. A szár lelapolása megakadályozza a fúró elfordulását, a végén levő 60° kúp a biztos pozicionálást segíti.