ÁrKözPont szerszam termékkereső

Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 35 cm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cmMunkaszĂ©lessĂ©g: 45 cm A hozzávalĂł vĂ­zezĹ‘ huzatokat, nyeleket lásd a rĂ©szletekben!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cm (Higiénia) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablaktisztításhoz vizező tartó, műanyag 45 cm (Higiénia) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Munkaszélesség: 35 cm A hozzávaló vízező huzatokat, nyeleket lásd a részletekben! Munkaszélesség: 45 cm A hozzávaló vízező huzatokat, nyeleket lásd a részletekben! Munkaszélesség: 35 cm A hozzávaló vízező huzatokat, nyeleket lásd a részletekben! Munkaszélesség: 45 cm A hozzávaló vízező huzatokat, nyeleket lásd a részletekben!