ÁrKözPont szerszam termékkereső


Zsák 450x520 mm áttetsző, tekercsben ulithMinimum rendelĂ©s: 50 db (1 tekercs) EgyĂ©b info: kb. 16 liter, 50db/tek. Alapanyaga: HDPE 50 db/tekercs, 2.000 db/karton, kb. 16 literes A kĂ©p illusztráciĂł! A kĂ©p illusztráciĂł, mely tartalmazhat több azonos vagy eltĂ©rĹ‘ termĂ©ket is. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si egysĂ©gek kĂĽlön kerĂĽlnek feltĂĽntetĂ©sre! Ha nem egyĂ©rtelmű, inkább Ă©rdeklĹ‘djön! Hibás termĂ©kkĂ©p vagy elĂ­rt termĂ©kinformáciĂł, ár vagy egysĂ©g megjelenĂ­tĂ©s esetĂ©n a megrendelĂ©st nem teljesĂ­tjĂĽk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zsák 450x520 mm áttetsző, tekercsben ulith (Csomagolástechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zsák 450x520 mm áttetsző, tekercsben ulith árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zsák 450x520 mm áttetsző, tekercsben ulith árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zsák 450x520 mm áttetsző, tekercsben ulith (Csomagolástechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.