ÁrKözPont szerszam termékkereső


Pántcsat műanyag 13 mmMinimum rendelĂ©s: 1 Edb (1 karton) EgyĂ©b info: PP Ă©s PES pántszalaghoz Műanyag pántkapocs PES Ă©s PP pántolĂłszalagok gyors rögzĂ­tĂ©sĂ©re. A kĂ©p illusztráciĂł, mely tartalmazhat több azonos vagy eltĂ©rĹ‘ termĂ©ket is. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si egysĂ©gek kĂĽlön kerĂĽlnek feltĂĽntetĂ©sre! Ha nem egyĂ©rtelmű, inkább Ă©rdeklĹ‘djön! Hibás termĂ©kkĂ©p vagy elĂ­rt termĂ©kinformáciĂł, ár vagy egysĂ©g megjelenĂ­tĂ©s esetĂ©n a megrendelĂ©st nem teljesĂ­tjĂĽk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pántcsat műanyag 13 mm (Csomagolástechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pántcsat műanyag 13 mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pántcsat műanyag 13 mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pántcsat műanyag 13 mm (Csomagolástechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.