ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gyors horpadáskihúzó karosszériához-solaryAlkalmas kis horpadási területekre. A hegesztő és húzó helyreállítás gyors és pontos, így időt és munkaerőt takaríthat meg. A gyorskihúzón lévő kábel csatlakozó szabadon forog, így semmilyen módon nem korlátozza a kihúzó működését. Kerek-, mély- és keskeny horpadások kihúzására alkalmas, pl. jégverési horpadások.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gyors horpadáskihúzó karosszériához-solary (Hegesztőgép) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gyors horpadáskihúzó karosszériához-solary árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gyors horpadáskihúzó karosszériához-solary árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gyors horpadáskihúzó karosszériához-solary (Hegesztőgép) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.