ÁrKözPont szerszam termékkereső


Rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb24e benzinmotoros lombfúvóhozAz RB24E benzinmotoros lombfĂşvĂł az opcionálisan rendelhetĹ‘ RB-HVA lombgyűjtĹ‘ kĂ©szlettel felszerelve, lombszĂ­vásra is alkalmazhatĂł. A háromágĂş acĂ©l szecskázĂł kĂ©s felaprĂ­tja a felszĂ­vott anyagokat.A kĂ©p csak illusztráciĂł!...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb24e benzinmotoros lombfúvóhoz (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb24e benzinmotoros lombfúvóhoz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb24e benzinmotoros lombfúvóhoz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb24e benzinmotoros lombfúvóhoz (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Az RB24E benzinmotoros lombfúvó az opcionálisan rendelhető RB-HVA lombgyűjtő készlettel felszerelve, lombszívásra is alkalmazható. A háromágú acél szecskázó kés felaprítja a felszívott anyagokat.