ÁrKözPont szerszam termékkereső


R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel)A rezgőnyelves kĂŠzi vetőgĂŠp hobbi hasznĂĄlatra hĂĄzi kertekben, vetemĂŠnyesekben előfordulĂł vetĂŠsi feladatok megkĂśnnyĂ­tĂŠsĂŠre szolgĂĄl. AlkalmazĂĄsa a sĂĄrgarĂŠpĂĄtĂłl a borsĂł nagysĂĄgĂş mag mĂŠretig javasolt (0,20 - 8mm) Előnyei: kis sĂşly egyszerĹą kezelhetősĂŠg kis mennyisĂŠgĹą €“ akĂĄr csak 1-2 grammnyi magok vetĂŠsĂŠre is alkalmas kistasakos vetőmagokat is maradĂŠk nĂŠlkĂźl elveti, a vetőtartĂĄlyban lĂŠvő minden egyes magot kijuttatja vetĂŠsi mĂŠlysĂŠg (0-5 cm kĂśzĂśtt ĂĄllĂ­thatĂł). MĹąkĂśdĂŠsi elv: A magtartĂĄlybĂłl kijutĂł vetőmagokat a rezgőfej, vagy rezgőnyelv adagolja. Az egyenletes vetĂŠst a rezgőnyelv rezgőmozgĂĄsa idĂŠzi elő. A vetendő magmennyisĂŠget a kieresztő nyĂ­lĂĄs mĂŠretĂŠnek beĂĄllĂ­tĂĄsĂĄval ĂŠs a rezgĂŠs intenzitĂĄsĂĄnak szabĂĄlyozĂĄsĂĄval ĂŠrhetjĂźk el. Az adagolĂłfej rezgĂŠsĂŠt a vetőgĂŠp kerĂŠk tengelyĂŠhez rĂśgzĂ­tett fĂŠm fogastĂĄrcsa generĂĄlja, ami a magtartĂĄlyhoz csatlakozatott rugalmas adagolĂłt rezegteti. VetĂŠsnĂŠl a vet...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) (Vetőmag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) (Vetőmag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

R2 mini farmer rezgőnyelves vetőgĂŠp (duplakerekes) / nyĂŠl nĂŠlkĂźl / A rezgőnyelves kĂŠzi vetőgĂŠp hobbi hasznĂĄlatra hĂĄzi kertekben, vetemĂŠnyesekben előfordulĂł vetĂŠsi feladatok megkĂśnnyĂ­tĂŠsĂŠre szolgĂĄl. AlkalmazĂĄsa a sĂĄrgarĂŠpĂĄtĂłl a borsĂł nagysĂĄgĂş mag mĂŠretig javasolt (0,20 - 8mm) Előnyei: kis sĂşly egyszerĹą kezelhetősĂŠg kis mennyisĂŠgĹą €“ akĂĄr csak 1-2 grammnyi magok vetĂŠsĂŠre is alkalmas kistasakos vetőmagokat is maradĂŠk nĂŠlkĂźl elveti, a vetőtartĂĄlyban lĂŠvő minden egyes magot kijuttatja vetĂŠsi mĂŠlysĂŠg 0-5 cm kĂśzĂśtt ĂĄllĂ­thatĂł MĹąkĂśdĂŠsi elv: A magtartĂĄlybĂłl kijutĂł vetőmagokat a rezgőfej, vagy rezgőnyelv adagolja. Az egyenletes vetĂŠst a rezgőnyelv rezgőmozgĂĄsa idĂŠzi elő. A vetendő magmennyisĂŠget a kieresztő nyĂ­lĂĄs mĂŠretĂŠnek beĂĄllĂ­tĂĄsĂĄval ĂŠs a rezgĂŠs intenzitĂĄsĂĄnak szabĂĄlyozĂĄsĂĄval ĂŠrhetjĂźk el. Az adagolĂłfej rezgĂŠsĂŠt a vetőgĂŠp kerĂŠk tengelyĂŠhez rĂśgzĂ­tett fĂŠm fogastĂĄrcsa generĂĄlja, ami a magtartĂĄlyhoz csatlakozatott rugalmas adagolĂłt rezegteti. VetĂŠsnĂŠl a vetőmag optimĂĄlis ĂŠs egyenletes adagolĂĄsĂĄt be kell ĂĄllĂ­tani. KĂźlĂśnbĂśző mĂŠretĹą vetőmagoknĂĄl mĂĄs-mĂĄs rezgĂŠs intenzitĂĄs ĂŠs kieresztőnyĂ­lĂĄs mĂŠret szĂźksĂŠges az egyenletes ĂŠs megfelelő vetĂŠsi mennyisĂŠg elĂŠrĂŠsĂŠhez. BeĂĄllĂ­tĂĄs: - Kieresztő nyĂ­lĂĄs mĂŠretĂŠnek nagysĂĄgĂĄt a vetőgĂŠp hĂĄtuljĂĄn talĂĄlhatĂł csavarokkal tudjuk beĂĄllĂ­tani. - A rezgĂŠs erőssĂŠgĂŠt a vetőgĂŠp elĂźlső rĂŠszĂŠn lĂŠvő szĂĄrnyas csavarral finoman lehet szabĂĄlyozni. A beĂĄllĂ­tĂĄst a vetĂŠsi munka megkezdĂŠse előtt vĂŠgezzĂźk el, Ăşgy hogy a gĂŠp vĂ­szintesen ĂĄlljon ĂŠs egy lapos edĂŠnyt helyezĂźnk a csoroszlya alĂĄ, hogy a beĂĄllĂ­tĂĄs kĂśzben a vetőmagok ne szĂłrĂłdjanak el. (sorbavetĂŠsnĂŠl bevĂĄlt, viszont szemenkĂŠnti vetĂŠsnĂŠl pontos tőtĂĄvolsĂĄg elĂŠrĂŠsĂŠre nem alkalmas)