ÁrKözPont szerszam termékkereső


R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel)A rezgĹ‘nyelves kĂ©zi vetĹ‘gĂ©p hobbi használatra házi kertekben, vetemĂ©nyesekben elĹ‘fordulĂł vetĂ©si feladatok megkönnyĂ­tĂ©sĂ©re szolgál. Alkalmazása a sárgarĂ©pátĂłl a borsĂł nagyságĂş mag mĂ©retig javasolt (0,20 - 8mm) ElĹ‘nyei: kis sĂşly egyszerű kezelhetĹ‘sĂ©g kis mennyisĂ©gű €“ akár csak 1-2 grammnyi magok vetĂ©sĂ©re is alkalmas kistasakos vetĹ‘magokat is maradĂ©k nĂ©lkĂĽl elveti, a vetĹ‘tartályban lĂ©vĹ‘ minden egyes magot kijuttatja vetĂ©si mĂ©lysĂ©g (0-5 cm között állĂ­thatĂł). MűködĂ©si elv: A magtartálybĂłl kijutĂł vetĹ‘magokat a rezgĹ‘fej, vagy rezgĹ‘nyelv adagolja. Az egyenletes vetĂ©st a rezgĹ‘nyelv rezgĹ‘mozgása idĂ©zi elĹ‘. A vetendĹ‘ magmennyisĂ©get a kieresztĹ‘ nyĂ­lás mĂ©retĂ©nek beállĂ­tásával Ă©s a rezgĂ©s intenzitásának szabályozásával Ă©rhetjĂĽk el. Az adagolĂłfej rezgĂ©sĂ©t a vetĹ‘gĂ©p kerĂ©k tengelyĂ©hez rögzĂ­tett fĂ©m fogastárcsa generálja, ami a magtartályhoz csatlakozatott rugalmas adagolĂłt rezegteti. VetĂ©snĂ©l a vetĹ‘mag optimális Ă©s egyenletes adagolását be kell állĂ­tani. KĂĽlönbözĹ‘ mĂ©retű vetĹ‘magoknál más-más rezgĂ©s intenzitás Ă©s kieresztĹ‘nyĂ­lás mĂ©ret szĂĽksĂ©ges az egyenletes Ă©s megfelelĹ‘ ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) (Vetőmag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) R3 mini farmer rezgőnyelves vetőgép (dupla kerekes, nyéllel) (Vetőmag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

R2 mini farmer rezgĹ‘nyelves vetĹ‘gĂ©p (duplakerekes) / nyĂ©l nĂ©lkĂĽl / A rezgĹ‘nyelves kĂ©zi vetĹ‘gĂ©p hobbi használatra házi kertekben, vetemĂ©nyesekben elĹ‘fordulĂł vetĂ©si feladatok megkönnyĂ­tĂ©sĂ©re szolgál. Alkalmazása a sárgarĂ©pátĂłl a borsĂł nagyságĂş mag mĂ©retig javasolt (0,20 - 8mm) ElĹ‘nyei: kis sĂşly egyszerű kezelhetĹ‘sĂ©g kis mennyisĂ©gű €“ akár csak 1-2 grammnyi magok vetĂ©sĂ©re is alkalmas kistasakos vetĹ‘magokat is maradĂ©k nĂ©lkĂĽl elveti, a vetĹ‘tartályban lĂ©vĹ‘ minden egyes magot kijuttatja vetĂ©si mĂ©lysĂ©g 0-5 cm között állĂ­thatĂł MűködĂ©si elv: A magtartálybĂłl kijutĂł vetĹ‘magokat a rezgĹ‘fej, vagy rezgĹ‘nyelv adagolja. Az egyenletes vetĂ©st a rezgĹ‘nyelv rezgĹ‘mozgása idĂ©zi elĹ‘. A vetendĹ‘ magmennyisĂ©get a kieresztĹ‘ nyĂ­lás mĂ©retĂ©nek beállĂ­tásával Ă©s a rezgĂ©s intenzitásának szabályozásával Ă©rhetjĂĽk el. Az adagolĂłfej rezgĂ©sĂ©t a vetĹ‘gĂ©p kerĂ©k tengelyĂ©hez rögzĂ­tett fĂ©m fogastárcsa generálja, ami a magtartályhoz csatlakozatott rugalmas adagolĂłt rezegteti. VetĂ©snĂ©l a vetĹ‘mag optimális Ă©s egyenletes adagolását be kell állĂ­tani. KĂĽlönbözĹ‘ mĂ©retű vetĹ‘magoknál más-más rezgĂ©s intenzitás Ă©s kieresztĹ‘nyĂ­lás mĂ©ret szĂĽksĂ©ges az egyenletes Ă©s megfelelĹ‘ vetĂ©si mennyisĂ©g elĂ©rĂ©sĂ©hez. BeállĂ­tás: - KieresztĹ‘ nyĂ­lás mĂ©retĂ©nek nagyságát a vetĹ‘gĂ©p hátulján találhatĂł csavarokkal tudjuk beállĂ­tani. - A rezgĂ©s erĹ‘ssĂ©gĂ©t a vetĹ‘gĂ©p elĂĽlsĹ‘ rĂ©szĂ©n lĂ©vĹ‘ szárnyas csavarral finoman lehet szabályozni. A beállĂ­tást a vetĂ©si munka megkezdĂ©se elĹ‘tt vĂ©gezzĂĽk el, Ăşgy hogy a gĂ©p vĂ­szintesen álljon Ă©s egy lapos edĂ©nyt helyezĂĽnk a csoroszlya alá, hogy a beállĂ­tás közben a vetĹ‘magok ne szĂłrĂłdjanak el. (sorbavetĂ©snĂ©l bevált, viszont szemenkĂ©nti vetĂ©snĂ©l pontos tĹ‘távolság elĂ©rĂ©sĂ©re nem alkalmas)