ÁrKözPont szerszam termékkereső


Makita pv7000c polirozógép 900 w, 165 mmMakita vásárlás, rendelés
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Makita pv7000c polirozógép 900 w, 165 mm (Polírozógép) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Makita pv7000c polirozógép 900 w, 165 mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Makita pv7000c polirozógép 900 w, 165 mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Makita pv7000c polirozógép 900 w, 165 mm (Polírozógép) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Jellemzők Professzionális minőség, ipari felhasználásra ajánlott Elektronikus 2 sebességes hajtómű Fordulatszám szabályozás Kívülről cserélhető szénkefék Lágyindítás Konstanselektronika Rögzíthető kapcsoló 90°-os kialakítás Országos el- és visszaszállitási garancia (bővebben) Szállitott tartozékok Oldalmarkolat  Tépőzáras tányér  Szerelőkulcs Ajánlás A Makita PV700C polírozógépe nem hobbi célra készült, mely már elsőre az árából is kitűnik. A professzionális kialakítás és funkciói az ipari felhasználásra teszik alkalmassá. Működéséről a 2 sebességes hajtómű gondoskodik. A hozzárendelt teljesítmény 900 W.  Egyik nagyon hasznos funkciója a polírozó gépnek a lágyindítási funkciója, mely szabályozza a motor feszültségét, biztosítva a lágy átmenetet a nyugalmi állapotból a teljes fordulatszám eléréséig. A következő kiváló funkció a konstans elektronika, mely arra szolgál, hogy biztosítsa a Makita polírozógép állandó fordulatszámát terhelés alatt is. A kiegészítők között található oldalmarkolat felszerelésével még stabilabbá tehető a polírgép kézbentartása. A rögzíthető kapcsoló lehetővé teszi a géppel való folyamatos munkát. Már nagyon sok gépnél találkozunk azzal a megoldással, hogy a szénkeféket kívülről elérhetővé teszik, így nem kell az egész gépet szétszerelni, ha cserélni akarjuk azokat. Teljesítmény: 900 W Fordulatszám I. sebesség: 600 ford/perc Fordulatszám II. sebesség: 600 - 2.000 ford/perc Tányérméret: ?180 mm Súly: 2,0 kg Garancia: 1+2 év teljes körű