ÁrKözPont szerszam termékkereső


Bernardo hosszlyukfúró egység az adh 250 p és az adm 260 egyengető és vastagoló gyalugépekhezBernardo vásárlás, rendelésAsztalméret: 370 x 150 mm Westcott-tokmány: 0 - 16 mm Fúrás mélység: 105 mm Fúrás szélesség: 140 mm Magasság állítás: 85 mm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bernardo hosszlyukfúró egység az adh 250 p és az adm 260 egyengető és vastagoló gyalugépekhez (Gyalu) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bernardo hosszlyukfúró egység az adh 250 p és az adm 260 egyengető és vastagoló gyalugépekhez árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bernardo hosszlyukfúró egység az adh 250 p és az adm 260 egyengető és vastagoló gyalugépekhez árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bernardo hosszlyukfúró egység az adh 250 p és az adm 260 egyengető és vastagoló gyalugépekhez (Gyalu) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.