ÁrKözPont szerszam termékkereső


Hikoki rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb27ep benzinmotoros lombfúvó-szívóhozHitachi vásárlás, rendelésAz RB27EP benzinmotoros lombfúvó-szívó az RB-HVA lombgyűjtő készlettel felszerelve lombszívásra is alkalmazható. A háromágú acél szecskázó kés felaprítja a felszívott anyagokat.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hikoki rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb27ep benzinmotoros lombfúvó-szívóhoz (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hikoki rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb27ep benzinmotoros lombfúvó-szívóhoz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hikoki rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb27ep benzinmotoros lombfúvó-szívóhoz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hikoki rb-hva fújó-szívó vákuumszett az rb27ep benzinmotoros lombfúvó-szívóhoz (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.