ÁrKözPont szerszam termékkereső


Ryobi rbv36b akkus szénkefe nélküli lombfúvó és -szívóRyobi vásárlás, rendelés 36 V szénkefe nélküli motor, kimagasló nyomaték, hatékony szívó és fújó erő. Erőteljes 12,85 m3/perc levegőáramlási sebesség, 238 km/óra sebességgel a falevelek könnyed tisztításáért. 3 az 1-ben kialakítás fújó és szívó funkció lehetővé teszi, hogy a gépet csak lombszívóként vagy csak lombfújóként használja vagy mindkét csővel egyidejüleg. Nagy igénybevételre tervezett aprító kés 10:1-hez aprítási arányt biztosít. A 36 V rendszer tagja, az akkumulátor és a töltő kompatibilis a 36 voltos kerti gépek teljes választékával. Akkumulátor és töltő nélkül szállítva.   Szállítás terjedelme: nagy sebességű orrész 45 l gyűjtőzsák vállheveder fékező kerekek   Műszaki adatok: Feszültség: 36 V Levegő sebessége: 238 km/óra Levegőáramlás: 12.85 m3/perc Súly akkumulátor nélkül: 4.38 kg Súly akkumulátorral: 5.3 kg
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ryobi rbv36b akkus szénkefe nélküli lombfúvó és -szívó (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ryobi rbv36b akkus szénkefe nélküli lombfúvó és -szívó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ryobi rbv36b akkus szénkefe nélküli lombfúvó és -szívó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ryobi rbv36b akkus szénkefe nélküli lombfúvó és -szívó (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.