ÁrKözPont szerszam termékkereső


Téphető szövetbetétes ragasztószalag  gaffer tape 10 m x 19 mm  kék színű HellermannTyton HelaTape
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Téphető szövetbetétes ragasztószalag gaffer tape 10 m x 19 mm kék színű HellermannTyton HelaTape (Tömítő, ragasztó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Téphető szövetbetétes ragasztószalag gaffer tape 10 m x 19 mm kék színű HellermannTyton HelaTape árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Téphető szövetbetétes ragasztószalag gaffer tape 10 m x 19 mm kék színű HellermannTyton HelaTape árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Téphető szövetbetétes ragasztószalag gaffer tape 10 m x 19 mm kék színű HellermannTyton HelaTape (Tömítő, ragasztó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Habosított kétoldalas ragasztószalag UV stabil.Minimum rendelĂ©s: 1 tekercs EgyĂ©b info: kĂ©zzel tĂ©phetĹ‘ Könnyen, akár kĂ©zzel is tĂ©phetĹ‘ nem szĹ‘tt szövet hordozĂłjĂş mindkĂ©nt oldalán tapadĂł ragasztĂłszalag A kĂ©p illusztráciĂł, mely tartalmazhat több azonos vagy eltĂ©rĹ‘ termĂ©ket is. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si egysĂ©gek kĂĽlön kerĂĽlnek feltĂĽntetĂ©sre! Ha nem egyĂ©rtelmű, inkább Ă©rdeklĹ‘djön! Hibás termĂ©kkĂ©p vagy elĂ­rt termĂ©kinformáciĂł, ár vagy egysĂ©g megjelenĂ­tĂ©s esetĂ©n a megrendelĂ©st nem teljesĂ­tjĂĽk. Minimum rendelĂ©s: 1 tekercs EgyĂ©b info: tĂĽkörragasztĂł habosĂ­tott PE, kĂ©toldalon tapadĂł ragasztĂłszalag A kĂ©p illusztráciĂł, mely tartalmazhat több azonos vagy eltĂ©rĹ‘ termĂ©ket is. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si egysĂ©gek kĂĽlön kerĂĽlnek feltĂĽntetĂ©sre! Ha nem egyĂ©rtelmű, inkább Ă©rdeklĹ‘djön! Hibás termĂ©kkĂ©p vagy elĂ­rt termĂ©kinformáciĂł, ár vagy egysĂ©g megjelenĂ­tĂ©s esetĂ©n a megrendelĂ©st nem teljesĂ­tjĂĽk. Habosított kétoldalas ragasztószalag