ÁrKözPont szerszam termékkereső


Extol csőfogó s-pofával (420mm)Extol vásárlás, rendelésS" betű alakra hajlított pofák, 3 ponton történő rögzítéssel, a különböző tárgyak, többek között a sima falú csövek erős és biztonságos megfogása érdekében. A csőfogó megcsúszás elleni fogazattal, a forgásiránnyal ellentétes irányba néző fogakkal. A fogó keskeny pofája lehetővé teszi a munkavégzést a nehezen hozzáférhető helyeken. A kitűnő minőségű CrV acélból kovácsolással készült, indukciósan edzett pofákkal rendelkező csőfogó teljesíti a DIN 5234 számú szabvány előírásait.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Extol csőfogó s-pofával (420mm) (Csőfogó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Extol csőfogó s-pofával (420mm) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Extol csőfogó s-pofával (420mm) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Extol csőfogó s-pofával (420mm) (Csőfogó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

csőfogó S-pofával, CV. ; 1, 300mmcsőfogó S-pofával, CV. ; 1, 300mmcsőfogó S-pofával, CV. ; 1,5, 420mmcsőfogó S-pofával, CV. ; 1,5, 420mm