ÁrKözPont szerszam termékkereső


Extol kézi permetező 2lExtol vásárlás, rendelésJellemzők Erős, müanyag házas Kézi pumpás kivitel, max. 3bar Űrtartalom: 2 L Ajánlás Extol 2 literes kézi permetező masszív erős 2 literes műanyag tartállyal kényelmes fogású vastag fogó ami nem vágja a kezet. Használata feltölti folyadékkal majd a kézipumpával felpumpálja és a belül lévő túlnyomás fogja permetezni a növényeket. Ajánlott főként szobai növényekhez, üvegházakba, télikertekbe  vízpermet vagy vegyszer szórására.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Extol kézi permetező 2l (Talajművelő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Extol kézi permetező 2l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Extol kézi permetező 2l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Extol kézi permetező 2l (Talajművelő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Jellemzők Erős, müanyag házas Kézi pumpás kivitel, max. 3bar Űrtartalom: 2 L Ajánlás Extol 2 literes kézi permetező masszív erős 2 literes műanyag tartállyal kényelmes fogású vastag fogó ami nem vágja a kezet. Használata feltölti folyadékkal majd a kézipumpával felpumpálja és a belül lévő túlnyomás fogja permetezni a növényeket. Ajánlott főként szobai növényekhez, üvegházakba, télikertekbe  vízpermet vagy vegyszer szórására.