ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gardena vásárlás, rendelésJellemzők Az erőteljes és egyszerűen használható GARDENA akkumulátoros lombfújó/-szívó PowerJet Li-40 gyorsan és fáradságmentesen távolítja el a lehullott leveleket, lenyírt füvet és egyéb kerti hulladékot 320 km/h-s fújósebességével és 160 l/s szívóerejével. Lehajolni, erőlködni többé nem szükséges. A markolaton elhelyezett intuitív kezelőfelület gondoskodik a lehető legkényelmesebb munkavégzésről. A teljesítmény fokozatmentesen állítható a felhasználásnak megfelelően. A készlet tartalmaz egy akkumulátort és egy töltőt. Technikai specifikációk Akku: 40 V 2.6 Ah Fújási sebesség: 320 km/h Szívási teljesítmény: 160 l/s Gyűjtőzsák: 30 l Térfogatcsökkentés: 8:1 Munkaidő: max. 40 perc Súly: 4.1 / 5 kg
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gardena powerjet li-40 lomfújó-szívó (1 x 2.6 ah li-ion akkuval) (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gardena powerjet li-40 lomfújó-szívó (1 x 2.6 ah li-ion akkuval) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gardena powerjet li-40 lomfújó-szívó (1 x 2.6 ah li-ion akkuval) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gardena powerjet li-40 lomfújó-szívó (1 x 2.6 ah li-ion akkuval) (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.