ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gardena vásárlás, rendelésJellemzők Könnyen, egyszerűen és hatékonyan távolíthatók el kisebb szennyeződések tetőről, kocsi beállóról és garázsból. Az ergonomikus kezelést és a kényelmes tartást a puha elemeket tartalmazó markolat biztosítja. Kompakt mérete miatt könnyen tárolható a pincében, garázsban, vagy a fészerben. Akkumulátor és töltő nélkül! Technikai specifikációk Teljesítmény: 18 V  Fújási sebesség: 190 km/h Munkaidő: max. 20 perc Súly: 1.3 kg
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gardena accu jet li-18 akkumulátoros lombfújó (akku és töltő nélkül) (Lombszívó, lombfújó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gardena accu jet li-18 akkumulátoros lombfújó (akku és töltő nélkül) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gardena accu jet li-18 akkumulátoros lombfújó (akku és töltő nélkül) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gardena accu jet li-18 akkumulátoros lombfújó (akku és töltő nélkül) (Lombszívó, lombfújó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.