ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gardena comfort pumpás permetező, 1.0 lGardena vásárlás, rendelésJellemzők Sokoldalú permetező a házban és a kertben, kisebb területekre. Egyszerű, kényelmes használat: ergonomikus kialakítású markolatának köszönhetően a Comfort pumpás permetező tökéletesen illeszkedik a kézbe; szórófeje fokozatmentesen állítható a teljes sugártól a ködpermetig. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a permetező vízzel való feltöltését a vízcsapnál. A szívócsövön található praktikus szűrő véd a szórófej eltömődése ellen. A permetező szintjelzője könnyen leolvasható, nincs szükség a tartály felnyitására.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gardena comfort pumpás permetező, 1.0 l (Egyéb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gardena comfort pumpás permetező, 1.0 l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gardena comfort pumpás permetező, 1.0 l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gardena comfort pumpás permetező, 1.0 l (Egyéb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.