ÁrKözPont szerszam termékkereső


Alkyton combicolor fémfesték kovácsoltvas, fedő és korroziógátló alapozó festék egyben - 0.75 liter - feketeAz Alkyton festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő-és alapozó bevonat egyben. Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenál az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak. Az Alkyton tökéletes védelmet biztosít az ön tetőszerkezetének, ereszének, kerítésének ugyanúgy, mint a nagy felületű ipari szerkezeteknek, vagy bármely felületvédelmet igénylő fémnek. Az Alkyton UV sugárzás és időjárásálló. Rugalmasságának köszönhetően ideális nagy felületek átfestésére, megtartja a színét és (a fényes és kalapácslakk festékeknél) a fényét. A felpattogzott részecskék eltávolítása után az Alkyton közvetlenül a rozsdára kenhető, de tökéletesen fed a fémeken, alapozóval a fán, és Galvinol alapozóval horganyzott, alu, és rozsdamentes felületeken is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alkyton combicolor fémfesték kovácsoltvas, fedő és korroziógátló alapozó festék egyben - 0.75 liter - fekete (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alkyton combicolor fémfesték kovácsoltvas, fedő és korroziógátló alapozó festék egyben - 0.75 liter - fekete árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alkyton combicolor fémfesték kovácsoltvas, fedő és korroziógátló alapozó festék egyben - 0.75 liter - fekete árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alkyton combicolor fémfesték kovácsoltvas, fedő és korroziógátló alapozó festék egyben - 0.75 liter - fekete (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.