ÁrKözPont szerszam termékkereső


Alkyton penetrátor fémfesték korroziógátló alapozó - 0.75 liter - vörös: A RUSTOLEUM Penetrator antirozsda pigment alapú korrózió védő alapozó (a termék nem tartalmaz olom és króm pigmenteket). A speciális anyagoknak köszönhetően a Penetrator a nyers fémig áthatol a rozsdán, kiszorítva a levegőt és a nedvességet a felületről. A piacon található mélyalapozokkal szemben a Penetrator nem csak a nedvességet elzárja, hanem kiszorítja, ezért alkalmazható enyhén nedves felületen is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alkyton penetrátor fémfesték korroziógátló alapozó - 0.75 liter - vörös (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alkyton penetrátor fémfesték korroziógátló alapozó - 0.75 liter - vörös árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alkyton penetrátor fémfesték korroziógátló alapozó - 0.75 liter - vörös árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alkyton penetrátor fémfesték korroziógátló alapozó - 0.75 liter - vörös (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.