ÁrKözPont szerszam termékkereső


Alkyton fémfesték kalapácslakk, fedő és korroziógátló alapozó egyben - 0.25 liter - ezüstAz Alkyton festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő-és alapozó bevonat egyben. Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenál az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak. Az Alkyton tökéletes védelmet biztosít az ön tetőszerkezetének, ereszének, kerítésének ugyanúgy, mint a nagy felületű ipari szerkezeteknek, vagy bármely felületvédelmet igénylő fémnek. Az Alkyton UV sugárzás és időjárásálló. Rugalmasságának köszönhetően ideális nagy felületek átfestésére, megtartja a színét és (a fényes és kalapácslakk festékeknél) a fényét. A felpattogzott részecskék eltávolítása után az Alkyton közvetlenül a rozsdára kenhető, de tökéletesen fed a fémeken, alapozóval a fán, és Galvinol alapozóval horganyzott, alu, és rozsdamentes felületeken is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alkyton fémfesték kalapácslakk, fedő és korroziógátló alapozó egyben - 0.25 liter - ezüst (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alkyton fémfesték kalapácslakk, fedő és korroziógátló alapozó egyben - 0.25 liter - ezüst árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alkyton fémfesték kalapácslakk, fedő és korroziógátló alapozó egyben - 0.25 liter - ezüst árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alkyton fémfesték kalapácslakk, fedő és korroziógátló alapozó egyben - 0.25 liter - ezüst (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.