ÁrKözPont szerszam termékkereső


Motip rally keréktárcsa ezüst spray acrylfesték - 0.5 liter - ezüstMOTIP Rally festék Ezüst 500 mlFelhasználható gépjárművek lakkozási hibáinak megfelelő színárnyalatban való javítására. Alkalmas még egyéb háztartási és barkács munkákhoz. A már festett felületeket megfelelően készítsük elő. Távolítsuk el a rozsdamaradékot, tisztítsuk, zsírtalanítsuk, szükség esetén gletteljük a festendő felületeket. A festeni nem kívánt részeket takarással védjük. A színárnyalatot próbafestéssel ellenőrizzük. Használat előtt alaposan rázzuk fel (kb. 2 perc) a golyók megindulásától. 25-30 cm távolságból 2-3 vékony réteget vigyünk fel keresztirányú szórással. Egy-egy réteg között tartsunk 3-5 perc, de max. 30 perc szünetet. Használat után a palackot fejjel lefelé tartva, a szelepet rövid ideig nyomva végezzünk szelepöblítést. A festékköd a felületről 24 óra után finom polírozószerrel eltávolítható. Kiadósság: felülettől és színárnyalattól függően 1-2 m2-re elegendő. A festést száraz időben, szélvédett helyen, lehetőleg + 15-25°C között végezzük.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motip rally keréktárcsa ezüst spray acrylfesték - 0.5 liter - ezüst (Festék, vakolat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motip rally keréktárcsa ezüst spray acrylfesték - 0.5 liter - ezüst árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motip rally keréktárcsa ezüst spray acrylfesték - 0.5 liter - ezüst árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motip rally keréktárcsa ezüst spray acrylfesték - 0.5 liter - ezüst (Festék, vakolat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

MOTIP Rally festék Ezüst 500 mlFelhasználható gépjárművek lakkozási hibáinak megfelelő színárnyalatban való javítására. Alkalmas még egyéb háztartási és barkács munkákhoz. A már festett felületeket megfelelően készítsük elő. Távolítsuk el a rozsdamaradékot, tisztítsuk, zsírtalanítsuk, szükség esetén gletteljük a festendő felületeket. A festeni nem kívánt részeket takarással védjük. A színárnyalatot próbafestéssel ellenőrizzük. Használat előtt alaposan rázzuk fel (kb. 2 perc) a golyók megindulásától. 25-30 cm távolságból 2-3 vékony réteget vigyünk fel keresztirányú szórással. Egy-egy réteg között tartsunk 3-5 perc, de max. 30 perc szünetet. Használat után a palackot fejjel lefelé tartva, a szelepet rövid ideig nyomva végezzünk szelepöblítést. A festékköd a felületről 24 óra után finom polírozószerrel eltávolítható. Kiadósság: felülettől és színárnyalattól függően 1-2 m2-re elegendő. A festést száraz időben, szélvédett helyen, lehetőleg + 15-25°C között végezzük.