ÁrKözPont szerszam termékkereső


Polifarbe inntaler szilikát mélyalapozó - 20 liter - színtelenPolifarbe vásárlás, rendelésSzilikát falfestékek vízzel hígítható alapozója, a falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőfesték tapadásának javítására. A fal természetes szellőzését nem gátolja.Alkalmazási terület: Kül- és beltéri hagyományos vakolatok, betonfelületek alapozására szolgál.Választék: 5, 10 és 20 literes muanyag kannában kapható.Száradási idő : min. 12 óra Átfesthetőség : kb. 12 óra Tárolás : +5°C fölött Fagyveszélyes Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : ecsettel Hígítás : 5% Inntaler szilikátfestékkel és szükség esetén max. 20% vízzel Anyagszükséglet : 80-120 ml/m2, a felület szívóképességétol függoenÖsszetétel: kálium-szilikát, muanyag diszperzió, festékadditív, víz A kezelendő felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A mélyalapozóhoz keverjünk 5% Inntaler szilikát homlokzat vagy beltéri festéket, szükség esetén hígítsuk vízzel max. 20%-ban és így végezzük a próbaalapozást ill. a f...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Polifarbe inntaler szilikát mélyalapozó - 20 liter - színtelen (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Polifarbe inntaler szilikát mélyalapozó - 20 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Polifarbe inntaler szilikát mélyalapozó - 20 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Polifarbe inntaler szilikát mélyalapozó - 20 liter - színtelen (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szilikát falfestékek vízzel hígítható alapozója, a falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőfesték tapadásának javítására. A fal természetes szellőzését nem gátolja.Alkalmazási terület: Kül- és beltéri hagyományos vakolatok, betonfelületek alapozására szolgál.Választék: 5, 10 és 20 literes muanyag kannában kapható.Száradási idő : min. 12 óra Átfesthetőség : kb. 12 óra Tárolás : +5°C fölött Fagyveszélyes Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : ecsettel Hígítás : 5% Inntaler szilikátfestékkel és szükség esetén max. 20% vízzel Anyagszükséglet : 80-120 ml/m2, a felület szívóképességétol függoenÖsszetétel: kálium-szilikát, muanyag diszperzió, festékadditív, víz A kezelendő felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A mélyalapozóhoz keverjünk 5% Inntaler szilikát homlokzat vagy beltéri festéket, szükség esetén hígítsuk vízzel max. 20%-ban és így végezzük a próbaalapozást ill. a festést. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. Törekedjünk az egyenletes felhordásra, melynek eléréséhez a mélyalapozóba kevert szilikátfestékből adódó színkifejlődés nyújt segítséget. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő kötési időt - min. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, vagy magas páratartalomnál, a levegő és a festendő felület homérséklete +5°C fölött legyen. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerül, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.