ÁrKözPont szerszam termékkereső


Polifarbe inntaler diszperziós mélyalapozó - 5 liter - színtelenPolifarbe vásárlás, rendelésA különböző felületek szívóképességét kiegyenlíti. A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerősíti és szilárdítja, a fedőréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást. A fal természetes szellőzését nem gátolja. Vízzel hígítható termék.A mélyalapozó kül- és beltéri vakolt, beton-, gipsz-, gipszkarton- és glettelt felületeken alkalmazható.1 literes műanyag flakkonban, 5, 10 és 20 literes műanyag kannában kaphatóSzáradási idő :20°C-on: 12 óraÁtfesthetőség :20°C-on: 12 óraTárolás :5-25°C homérsékleten FagyveszélyesMinőségét megőrzi :12 hónapigFelhordás:ecsettelHígítás :50-100% vízzelKiadósság :8-13 m2/liter a felület szívóképességétől függőenÖsszetétel:műanyag diszperzió, festékadditív, vízBiztonsági adatok:Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést. Régi vakolatokn...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Polifarbe inntaler diszperziós mélyalapozó - 5 liter - színtelen (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Polifarbe inntaler diszperziós mélyalapozó - 5 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Polifarbe inntaler diszperziós mélyalapozó - 5 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Polifarbe inntaler diszperziós mélyalapozó - 5 liter - színtelen (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A különböző felületek szívóképességét kiegyenlíti. A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerősíti és szilárdítja, a fedőréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást. A fal természetes szellőzését nem gátolja. Vízzel hígítható termék.A mélyalapozó kül- és beltéri vakolt, beton-, gipsz-, gipszkarton- és glettelt felületeken alkalmazható.1 literes műanyag flakkonban, 5, 10 és 20 literes műanyag kannában kaphatóSzáradási idő :20°C-on: 12 óraÁtfesthetőség :20°C-on: 12 óraTárolás :5-25°C homérsékleten FagyveszélyesMinőségét megőrzi :12 hónapigFelhordás:ecsettelHígítás :50-100% vízzelKiadósság :8-13 m2/liter a felület szívóképességétől függőenÖsszetétel:műanyag diszperzió, festékadditív, vízBiztonsági adatok:Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést. Régi vakolatoknál a felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A terméket az alapfelület szívóképességétől függően lehet hígítani 50-100% vízzel. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő száradási időt - kb. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, a levegő és a felület hőmérséklete +5°C fölött legyen. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.