ÁrKözPont szerszam termékkereső


Sadolin quickstep selyemfényű egykomponensű vizes bázisú fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelenEgykomponensű, vizes bázisú (poliuretán/akrilát diszperzió bázisú) környezetkímélő lakk.Felhasználási területek, felületekHajópadló, lépcső, kezeletlen parafa és egyéb beltéri fafelületek bevonására. Normál és erős igénybevételnek kitett parketták és fapadlók felületkezelésére alkalmas. Kopásálló felületet ad, ellenáll a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak. Korábban már bevont parketták, fafelületek felújító lakkozására is alkalmas.TulajdonságokParafára is alkalmazható (előzetesen próbalakkozást javaslunk)Gyorsan száradNem sárgulKörnyezetkímélőKönnyű alkalmazásMegőrzi a fa természetes, natúr hatásátEllenáll a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sadolin quickstep selyemfényű egykomponensű vizes bázisú fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen (Festék, vakolat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sadolin quickstep selyemfényű egykomponensű vizes bázisú fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sadolin quickstep selyemfényű egykomponensű vizes bázisú fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sadolin quickstep selyemfényű egykomponensű vizes bázisú fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen (Festék, vakolat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.