ÁrKözPont szerszam termékkereső


Sadolin samba magasfényű oldószeres fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelenUretánalkid műgyanta bázisú, oldószeres, levegőn oxidatív úton száradó lakk.Felhasználási területekParketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa) lakkozására szolgál. Natúr fa és korábban lakkozott felületek átvonására is alkalmas.TulajdonságokMagas kopásállóságot biztosítGyorsan száradKönnyű alkalmazás
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sadolin samba magasfényű oldószeres fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen (Festék, vakolat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sadolin samba magasfényű oldószeres fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sadolin samba magasfényű oldószeres fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sadolin samba magasfényű oldószeres fa és parkettalakk - 0.75 liter - színtelen (Festék, vakolat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.