ÁrKözPont szerszam termékkereső


Supralux antirozsda kalapácslakk korrózióvédő festék, alapozó és fedő fémfesték - 0.65 liter - metálzöldSupralux vásárlás, rendelésKül- és beltéri vas- és acélfelületek, illetve korábban már festett fémfelületek festésére is alkalmazható. Alapozót nem igényel, közvetlenül felhordható az előkészített, korrodált, vas- és acélfelületre. Kiválóan tapad az alapfelülethez, szilárd korrózióvédelmet biztosít. Nagymértékben ellenáll a légköri és mechanikus hatásokkal szemben. Speciális műgyanta alapú, korróziógátló komponenseket tartalmaz.A Supralux Antirozsda közvetlenül a rozsdára Kalapácslakk változata 0.75 és 2.5 literes kiszerelésekben a következő színekben kapható: Barna, Bézs, Fekete, Kék, Égszínkék, Metálzöld, Szürke és Ezüst
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Supralux antirozsda kalapácslakk korrózióvédő festék, alapozó és fedő fémfesték - 0.65 liter - metálzöld (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Supralux antirozsda kalapácslakk korrózióvédő festék, alapozó és fedő fémfesték - 0.65 liter - metálzöld árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Supralux antirozsda kalapácslakk korrózióvédő festék, alapozó és fedő fémfesték - 0.65 liter - metálzöld árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Supralux antirozsda kalapácslakk korrózióvédő festék, alapozó és fedő fémfesték - 0.65 liter - metálzöld (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.