ÁrKözPont szerszam termékkereső


Trinát univerzális alapozó professzionális festék - 20 liter - 100 fehérHázat is csak megfelelő alapra építünk, festésnél is ilyen fontos, hogy jól előkészítsük, lealapozzuk a felületet, hogy a festék tartósan megmaradjon.Egy-egy fatárgy fedőfestése előtt mindenképpen alapozásra van szükség, hogy a felület egyenletes legyen. Már-már porcelánszerű simaság is elérhető megfelelő, gondos alapozással. Fémfelületeknél a Trinát Univerzális alapozó arra szolgál, hogy korróziógátló alapozóra festve növelje a rétegvastagságot, így késlelteti a rozsda kialakulását. a különböző színű alapozók segítenek, hogy még szebb legyen a végeredmény.Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fafelületek, nyílászáró szerkezetek, bútorok, továbbá beltéri falfelületek alapozó festésére szolgál. Trinát Korróziógátló alapozó festékkel bevont fémfelületeken is alkalmazható közbenső rétegként. Könnyen ecsetelhető, megfelelő berendezéssel szórható. Jó fedőképességű, gyorsan száradó, könnyen csiszolható bevonatot ad. Mérgező nehézfémeket nem tartalmaz, egészségkímélő. Függőleges felületen sem folyik meg.Választék: Fehér, szürke, fekete, sárga, barna, zöld, piros színekben, 0,25, 0,75, 2,5, 5 és 20 literes kiszerelésben kapható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Trinát univerzális alapozó professzionális festék - 20 liter - 100 fehér (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Trinát univerzális alapozó professzionális festék - 20 liter - 100 fehér árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Trinát univerzális alapozó professzionális festék - 20 liter - 100 fehér árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Trinát univerzális alapozó professzionális festék - 20 liter - 100 fehér (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.