ÁrKözPont szerszam termékkereső


Lazurán lenolajkence fa beeresztö és pórustömítő alapozó - 0.75 liter - színtelenAlkalmazási terület: Kül- és beltéri fafelületek, valamint beltéri falfelületek pórustömítésére, beeresztésére, olajfestékek hígítására szolgál.Választék: 0,75 és 2,5 literes fémdobozban.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lazurán lenolajkence fa beeresztö és pórustömítő alapozó - 0.75 liter - színtelen (Alapozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lazurán lenolajkence fa beeresztö és pórustömítő alapozó - 0.75 liter - színtelen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lazurán lenolajkence fa beeresztö és pórustömítő alapozó - 0.75 liter - színtelen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lazurán lenolajkence fa beeresztö és pórustömítő alapozó - 0.75 liter - színtelen (Alapozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.