ÁrKözPont szerszam termékkereső


Profilrögzítő l saroklemez, gipszkarton ua ajtó merevítő profilhoz - 100 mm szélesAz L kötő kifejezetten az ajtó illetve nyíllászáróknál épített szerkezet erősítésére, szilárd rögzítésére alkalmazható rendszerkiegészítő. Az L kötővel az UA profilok rögzítését oldhatjuk meg. A talpán lévő kettő furattal az aljzatba és a födémbe dűbelezzük, majd rögzítjük a szárán lévő horonyba az UA profilt a hozzávaló csavarral és anyával. Ezzel az elemmel biztos kötés és masszív tartás érhető el az ajtóknál és egyéb helyeken. Az L kötő csavar opciós tétel, de használja, megéri.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Profilrögzítő l saroklemez, gipszkarton ua ajtó merevítő profilhoz - 100 mm széles (Szigetelés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Profilrögzítő l saroklemez, gipszkarton ua ajtó merevítő profilhoz - 100 mm széles árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Profilrögzítő l saroklemez, gipszkarton ua ajtó merevítő profilhoz - 100 mm széles árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Profilrögzítő l saroklemez, gipszkarton ua ajtó merevítő profilhoz - 100 mm széles (Szigetelés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.