ÁrKözPont szerszam termékkereső


Univerzális nyitásgátló 2 db /gyerekzár/ (pt-51031) Ideális eszköz a hűtőszekrények, üvegvitrinek nyitogatásának megakadályozására.   A meglévő készlet erejéig.    A két, öntapadó felülettel ellátott csatlakozó szemet síma felületeken: laminált bútorlap, lakkozott fa, üveg, tükör, hűtőszekrény, kerámia, fajansz, stb. tudjuk rögzíteni. A csatlakozó szemekre rápattintva a rugalmas PVC összekötőt tudjuk meggátolni az ajtó nyitását. Nnem csak sík, íves, illetve sarkos felületeken is alkalmazható (pl: hűtőszekrény, WC csésze és ülőke, stb.).
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális nyitásgátló 2 db /gyerekzár/ (pt-51031) (Munkavédelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális nyitásgátló 2 db /gyerekzár/ (pt-51031) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális nyitásgátló 2 db /gyerekzár/ (pt-51031) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális nyitásgátló 2 db /gyerekzár/ (pt-51031) (Munkavédelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.