ÁrKözPont szerszam termékkereső


Konnektor védő 12 db /biztonsági dugó/ (bbs-51007) Megakadályozza, hogy a gyernek ujját, vagy valamilyen tárgyat a hálózati csatlakozóba dugjon.     A meglévő készlet erejéig.  A védődugót a csatlakozóba dugva kézzel nem, csak a hozzá tartozó szerszám segítségével távolítható el. Az eszköz használatával minimálisra csökkenthetjük az áramütés és a rövidzárlat lehetőségét.   A csomag tartalma: 12 db védődugó 1 db szerszám a dugók kihúzásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Konnektor védő 12 db /biztonsági dugó/ (bbs-51007) (Munkavédelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Konnektor védő 12 db /biztonsági dugó/ (bbs-51007) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Konnektor védő 12 db /biztonsági dugó/ (bbs-51007) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Konnektor védő 12 db /biztonsági dugó/ (bbs-51007) (Munkavédelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.