ÁrKözPont szerszam termékkereső


Motip rally bitumenes korróziógátló festék, kenhető kőfelverődésgátló hatású alvázvédő - 1.3 kg - feketeMotip vásárlás, rendelésMOTIP Alvázvédő bitumenes festékNagyon jó hatású rozsdavédőszer, festett vagy nyers állapotban lévőfém felületek, személygépkocsik, haszongépjárművek, vontatók, lakókocsik, üzemanyagtartályok, hajók alvázának kezelésére. Erős tixotrópus hatással rendelkezik. Ráfesteni nem lehet. A felhordott máz megkeményedése után sem veszti el eredeti védelmező rugalmas tulajdonságát, a kémiai anyagok és hőmérsékletingadozások elleni hatása sem változik és védi az alvázat a sótól és savtól. Hangszigetelő hatása is van. Használati utasítás: A kezelt felületnek tisztának, száraznak és rozsdamentesnek kell lennie. szükség esetén újabb réteget alkalmazzunk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motip rally bitumenes korróziógátló festék, kenhető kőfelverődésgátló hatású alvázvédő - 1.3 kg - fekete (Festék, vakolat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motip rally bitumenes korróziógátló festék, kenhető kőfelverődésgátló hatású alvázvédő - 1.3 kg - fekete árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motip rally bitumenes korróziógátló festék, kenhető kőfelverődésgátló hatású alvázvédő - 1.3 kg - fekete árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motip rally bitumenes korróziógátló festék, kenhető kőfelverődésgátló hatású alvázvédő - 1.3 kg - fekete (Festék, vakolat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

MOTIP Alvázvédő bitumenes fekete spray 500 mlNagyon jó hatású rozsdavédőszer, festett vagy nyers állapotban lévőfém felületek, személygépkocsik, haszongépjárművek, vontatók, lakókocsik, üzemanyagtartályok, hajók alvázának kezelésére. Erős tixotrópus hatással rendelkezik. Ráfesteni nem lehet. A felhordott máz megkeményedése után sem veszti el eredeti védelmező rugalmas tulajdonságát, a kémiai anyagok és hőmérsékletingadozások elleni hatása sem változik és védi az alvázat a sótól és savtól. Hangszigetelő hatása is van. Használati utasítás: A kezelt felületnek tisztának, száraznak és rozsdamentesnek kell lennie. Használat előtt alaposan rázzuk fel (kb. 2 perc) a golyók megindulásától. 25-30 cm távolságból fújjuk a kívánt felületre, + 10-10°C között, szükség esetén újabb réteget alkalmazzunk. Használat után a palackot fejjel lefelé tartva, a szelepet rövid ideig nyomva végezzünk szelepöblítést.MOTIP Alvázvédő bitumenes festékNagyon jó hatású rozsdavédőszer, festett vagy nyers állapotban lévőfém felületek, személygépkocsik, haszongépjárművek, vontatók, lakókocsik, üzemanyagtartályok, hajók alvázának kezelésére. Erős tixotrópus hatással rendelkezik. Ráfesteni nem lehet. A felhordott máz megkeményedése után sem veszti el eredeti védelmező rugalmas tulajdonságát, a kémiai anyagok és hőmérsékletingadozások elleni hatása sem változik és védi az alvázat a sótól és savtól. Hangszigetelő hatása is van. Használati utasítás: A kezelt felületnek tisztának, száraznak és rozsdamentesnek kell lennie. szükség esetén újabb réteget alkalmazzunk.